Om oss - Acapedia

Om oss

Acapedia tilbyr kvalifisert pedagogisk personell til barnehage,
skole og skolefritidsordningen.

Siden 1996 har vi vært en del av Dedicare – org.nr. 982 529 786, en av Nordens ledende leverandører av rekrutterings- og bemanningstjenester. I 2016 byttet vi navn fra Dedicare Pedagogisk Personell til Acapedia, og har siden den gang fått en stadig sterkere posisjon i et økende marked. Lang erfaring, faglig bredde og kvalifiserte vikarer gjør oss til et godt supplement når du har behov for personell utover de fast ansatte i barnehager og skoler. Vikarene fra Acapedia har ofte erfaring fra barnehage, skole eller annen relevant bakgrunn for å jobbe med barn. Vi ser etter de som har et brennende ønske og et sterkt engasjement for å jobbe med barn. Vi vet hva som kreves i en barnehagehverdag.

 

Alle vikarene fra Acapedia har vært igjennom:
– Intervju
– Referansesjekk
– Vårt introduksjonsmøte hvor vi går igjennom barnehagehverdagen og hva som forventes av våre vikarer
I tillegg har alle ansatte gyldig politiattest.

Våre verdier

Engasjert

Våre medarbeidere må ha motivasjon og vilje til å stadig ville utvikle seg selv. Engasjerte medarbeidere er en av de viktigste faktorene for alle bedrifter som vil vokse og utvikle seg.

Dynamisk

Initiativ og fleksibilitet er viktige faktorer for å være med å utvikle seg i positiv retning i bedriften. Det krever mennesker som har lyst i alle ledd.

Menneskelig

Vår viktigste oppgave er å legge til rette for at våre medarbeidere skal trives og ha mulighet til å utvikle seg videre. Vår humanistiske innstilling innebærer at det alltid skal finnes en ærlig og oppriktig omtanke om barn, elever, medarbeidere og kunder. Hos oss handler alt om mennesker.

Pålitelig

Relasjonen til kundene våre bygger på tillit. De skal være trygge på- og kunne stole på oss. Det innebærer at vi skal gi god service og levere etter avtale. Det innebærer også at de skal være trygge på at de får kvalifisert pedagogisk personell.


Finansiell informasjon finner du på www.dedicare.se/finansiellt-och-press/