Jobbe som vikar - Acapedia

Jobbe som vikar

Er du en leken og pålitelig person med ekte interesse for å jobbe med barn?

Arbeid i barnehage og skole er en utfordrende og givende karrierevei som kan gi mye mening og glede. Som vikar vil du ha muligheten til å velge mellom en rekke forskjellige oppdrag med varierende lengde og krav.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og kvalifiserte vikarer med relevant utdannelse innen barnehage- og skolesektoren, som kan fylle roller som pedagoger, fagarbeidere eller assistenter. For å jobbe hos Acapedia må du kunne kommunisere på norsk, svensk eller dansk, og du må kunne fremlegge en politiattest.

Som vikar vil du få muligheten til å prøve deg frem hos forskjellige barnehager og skoler for å finne ut hvilken arbeidsplass som passer best for deg. Hvis du er en person med ekte interesse for å hjelpe barna til å trives og lære, og som er leken, initiativrik, reflektert, pålitelig, selvstendig og samarbeidsvillig, da vil vi gjerne ha deg med på laget.

Vi har stadig behov for vikarer til barnehager og skoler, så hvis du ikke finner en ledig stilling som passer dine behov på våre nettsider, så ta gjerne kontakt med oss!

Kontakt oss gjerne på +47 40 60 91 85, for mer informasjon eller send en mail til acapedia@acapedia.no