Hvorfor jobbe for Acapedia? - Acapedia

Dine fordeler som ansatt

Dine fordeler som ansatt

Vil du utvikle deg i yrket ditt? Verdsetter du frihet og fleksibilitet, men ønsker å opprettholde tryggheten? Ønsker du en jobb med gode vilkår? Da bør du bli ansatt hos Acapedia.

full-shot-kid-playing-floor-with-wooden-toy

Trygghet

Som et av Norges største bemanningsbyrå innenfor helse, sosialt arbeid og life science, kan Acapedia og Dedicare tilby oppdrag fra en dag til flere måneder. Du får en trygg og god arbeidsgiver, med ryddige forhold.

funny-time-with-the-best-friend

Frihet og fleksibilitet

Som ansatt hos Acapedia har du større valgfrihet og økt fleksibilitet rundt når, hvordan og hvor du vil jobbe. Ønsker du å jobbe intenst i noen måneder og deretter reise i to måneder? Har du barn og vil jobbe mindre annenhver uke? Ikke noe problem. Du bestemmer!

personlig-kontakt

Personlig kontakt

Acapedia legger mye tid og ressurser på våre ansatte. Vi er overbevist om at vi på denne måten vil vi få motiverte, bedre og mer kvalifiserte ansatte. Alle ansatte får en egen bemanningskonsulent som er utdannet barnehagelærer som fast kontaktperson. Din kontaktperson er alltid klar for å svare på dine spørsmål.

unrecognizable-athletic-woman-tying-sports-shoe-at-health-club

15% rabatt på SATS

Sats har lokaler over hele landet, og har blant annet 35.000+ timer med Indoor Running årlig i Norge. Som ansatt hos Acapedia får du 15% rabatt på ett medlemskap. Kontakt din bemanningskonsulent for mer informasjon.