Acapedia og Dedicare kåret til nr. 8 blant Europas 50 beste arbeidsplasser - Acapedia

Acapedia og Dedicare kåret til nr. 8 blant Europas 50 beste arbeidsplasser

Vi er veldig stolte over å kunngjøre at Acapedia og Dedicare har blitt kåret til nr. 8 av Europas 50 beste arbeidsplasser i den prestisjefylte rangeringen utført av Great Place to Work. Denne anerkjennelsen er en bekreftelse på hele Dedicares kontinuerlige arbeid med å skape et eksepsjonelt arbeidsmiljø.

Great Place to Work har tidligere anerkjent Dedicare Norge som den beste arbeidsplassen i Norge, og nå har vi æren av å bli anerkjent som en av Europas aller beste arbeidsplasser. «Vi ønsker å takke våre utrolig dyktige og engasjerte kollegaer i Acapedia og Dedicare Norge for deres hengivenhet og for den innsatsen de legger ned hver dag for å bidra til å forme en av Europas fremste arbeidsplasser», sier Bård Kristiansen, administrerende direktør i Dedicare Norge.

En kultur av raushet og samhold
Selv om Dedicare jobber strategisk og systematisk med utvikling av våre medarbeidere og arbeidsmiljø, spiller også våre ansatte en avgjørende rolle i å skape en god og trygg arbeidsplass.

«Som arbeidsgiver er en av våre viktigste oppgaver å skape et miljø der våre ansatte kan yte sitt beste. Innenfor disse rammene har vi sett hvordan våre ansatte har bygget opp en kultur preget av raushet og samhold, samtidig som de leverer på et høyt nivå. Når organisasjonen utvikler seg i en slik atmosfære, merker våre kunder det, og det gir oss ekstra glede som ledere», avslutter Kristiansen.

Vi er begeistret for den veien vi har tatt som selskap, og vi ser frem til å fortsette å vokse og utvikle oss som en av Europas beste arbeidsplasser. Dedicare er et sted hvor talent møter muligheter, og vi er takknemlige for våre fantastiske medarbeidere som gjør det mulig.

Denne anerkjennelsen tilhører i første rekke hver enkelt som er en del av Acapedia og Dedicare-teamet, og det reflekterer den positive atmosfæren og arbeidskulturen som skapes hver eneste dag. Vi er stolte av å dele denne utmerkelsen med alle våre ansatte.

Om Great Place To Work
Great Place To Work er et globalt selskap som jobber med å kartlegge kvaliteten på selskapers kultur og ledelse samt å støtte utvikling. I mer enn 20 år har selskapet kåret Norges, Europas og Verdens beste arbeidsplasser i ulike kategorier. Mer enn 10.000 virksomheter bruker Great Place To Works målinger. De beste arbeidsplassene i 2023 er definert i fire ulike kategorier basert på antall medarbeidere.